ELIND's Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556628-6257 är organisationsnummer för företaget ELIND's Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ELIND's Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som ELIND's Aktiebolag finns i.

ELIND's Aktiebolag har varit registrerat sedan 2002-06-26 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ELIND's Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

ELIND's Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ELIND's Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med ELIND's Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
KOLMILAVÄGEN 17, 941 37, Piteå

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ELIND's Aktiebolag och det är Mohammed, Salma som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Higel, Jaber som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lundin, Mats Ola som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,