Marine Crane MC AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva stuveri, hamnverksamhet, tillverkning, utveckling och försäljning av kranar, kranutrustning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Marine Crane MC AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Marine Crane MC AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 2002-03-15 så skapades Marine Crane MC AB och verksamheten är har F-skattsedel Marine Crane MC AB har haft det sedan 2002-03-26.

Marine Crane MC AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-03-26

556624-5097 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Piteå.

Just nu är Marine Crane MC AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Marine Crane MC AB så går det att nå dem via telefon på 0911-18000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Henriksson, Karl Billy -Lindbäck, Rolf Jan -Wirén Björk, Hilda B Margaretha -Wirén, Hans Thomas

Följande personer är på något sätt aktiva inom Marine Crane MC AB är Henriksson, Karl Billy som är född 1951 och har titeln Extern firmatecknare, Lindbäck, Rolf Jan som är född 1966 och har titeln VD, Lindbäck, Rolf Jan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Wirén, Hans Thomas som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wirén Björk, Hilda B Margaretha som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Lars Gunnar som är född 1960 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .