Blender Produktion AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva produktion av LP, CD och kassetter, bedriva verksamhet inom underhållningsbranschen samt utföra produktionstjänster vid orkesterframträdande såsom tillhandahållande av instrument, ljud, ljus, instrument- och orkestertransporter jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Blender Produktion AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Blender Produktion AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 2002-02-12 så skapades Blender Produktion AB och verksamheten är har F-skattsedel Blender Produktion AB har haft det sedan 2002-03-11.

Blender Produktion AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-03-11

556623-6047 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Piteå.

Just nu är Blender Produktion AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Blender Produktion AB så går det att nå dem via telefon på 08-260338 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Blender Produktion AB är Lundberg, Tore Lars-Olof som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjödin, Johan Erik Jimmy som är född 1980 och har titeln Suppleant, Ihrén, Hans Erik Gunnar som är född 1955 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Syd AB som är född och har titeln Revisor, .