Motor Butiken i Piteå Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Motor Butiken i Piteå Aktiebolag är ett bolag som finns i Piteå. I Motor Butiken i Piteå Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lidman, Leif Erik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidman, Stig Erik som är född 1937 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Motor Butiken i Piteå Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Motor Butiken i Piteå Aktiebolag på telefon 0911-66925.

Bolaget skall bedriva försäljning av fordon och motorredskap, försäljning av tillbehör och reservdelar till fordon och motorredskap, utföra reparationer och rekonditionering av fordon och motorredskap och hyra ut motorfordon samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Motor Butiken i Piteå Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Motor Butiken i Piteå Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Motor Butiken i Piteå Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Motor Butiken i Piteå Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Motor Butiken i Piteå Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Motor Butiken i Piteå Aktiebolag har 556623-4711 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Norrbottens län.