Paxess Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Paxess Aktiebolag är ett företag som finns i Piteå. I Paxess Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wiklund, Ulf Olof Anders som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiklund, Lena Kristina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Marklund, Curt Ove som är född 1961 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Paxess Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Paxess Aktiebolag på telefon 070-2008977.

Bolaget skall bedriva utveckling, installation, support av bokningssystem till turistanläggningar, utbildning av systemets användare samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Paxess Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Paxess Aktiebolag är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Paxess Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-05-02 och Paxess Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-05-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Paxess Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Paxess Aktiebolag har 556623-0685 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.