Christer Söremark Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Christer Söremark Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Christer Söremark Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Christer Söremark Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Christer Söremark Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2002-01-28. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Christer Söremark Aktiebolag ska trivas.

Christer Söremark Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-04. I Piteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva -utbildning, konsultationer och produktutveckling med inriktning mot massa-, pappers- och förpackningsindustrin, -utveckling, försäljning och lansering av innovationer, handel med aktier och värdepapper. -samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Christer Söremark Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-04.

Idag är Christer Söremark Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Christer Söremark Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-31112.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Christer Söremark Aktiebolag är Söremark, Anders Christer som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Söremark, Maria Elisabeth som är född 1951 och har titeln Suppleant, Lundgren, Berit Carola som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionären AB som är född och har titeln Revisor, .

Christer Söremark Aktiebolag har 556622-6352 som sitt organisationsnummer.