Bygg Evenemang Montage i Piteå AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva byggnads- och montageverksamhet, äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bygg Evenemang Montage i Piteå AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Bygg Evenemang Montage i Piteå AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 2002-01-11 så skapades Bygg Evenemang Montage i Piteå AB och verksamheten är har F-skattsedel Bygg Evenemang Montage i Piteå AB har haft det sedan 2002-02-04.

Bygg Evenemang Montage i Piteå AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-02-04

556621-6825 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Piteå.

Just nu är Bygg Evenemang Montage i Piteå AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Bygg Evenemang Montage i Piteå AB så går det att nå dem via telefon på 0911-73100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bygg Evenemang Montage i Piteå AB är Bäckström, Axel Thomas som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bäckström, Tage Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Öberg, Mathias Leif som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Ceder, Bo Gustaf som är född 1955 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .