Tendens i Norr AB

Norrbottens län

Information

556621-6437 är organisationsnummer för bolaget Tendens i Norr AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tendens i Norr AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Tendens i Norr AB finns i.

Tendens i Norr AB har varit registrerat sedan 2002-01-17 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-06-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tendens i Norr AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-06-03.

Tendens i Norr AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tendens i Norr AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tendens i Norr AB så kan ni göra det på telefon genom 0911-92701 eller genom brev på följande adress:
Målarg. 1, 941 63, Piteå

Bolaget skall bedriva finansiell rådgivning, ekonomisk konsultverksamhet, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tendens i Norr AB och det är Axelsson Carlsson, Annika Marie C som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Erik Wilhelm Christoffer som är född 1984 och har titeln Suppleant, Eliasson, Bo Leif Donald som är född 1950 och har titeln Revisor, Revia i Piteå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,