Familjeläkaren i Piteå AB

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Familjeläkaren i Piteå AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. Familjeläkaren i Piteå AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Norrbottens län gör att företag trivs där.

Familjeläkaren i Piteå AB är momsregistrerat sedan2008-12-04 och har organisationsnummer 556620-9713.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0911-230657 alternativt besöka eller skicka post till Familjeläkaren i Piteå AB på följande adress Jakobs v. 18, 941 64, Piteå.

Familjeläkaren i Piteå AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-05-29.

I Familjeläkaren i Piteå AB så sitter följande personer i styrelsen: , Lagerbom, Carl Mikael som är född 1977 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva hälso- och sjukvård, utbildningsverksamhet inom hälso och sjukvård, äga och förvalta lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.