Delgivningsspecialisten i Sverige AB

Norrbottens län

Information

Delgivningsspecialisten i Sverige AB är ett av många verksamheter som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Delgivningsspecialisten i Sverige AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Delgivningsspecialisten i Sverige AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-02-25.

Delgivningsspecialisten i Sverige AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2002-01-03. Men sedan 2002-02-25 så har Delgivningsspecialisten i Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Båtskatav. 15, 943 33, Öjebyn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Delgivningsspecialisten i Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-239698.

Piteå arbetar för att verksamheter som Delgivningsspecialisten i Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Delgivningsspecialisten i Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Bolaget skall tillhandahålla delgivningstjänster samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Delgivningsspecialisten i Sverige AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Delgivningsspecialisten i Sverige AB och det är följande personer, Olovsson, Erik Kenneth som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Öman, Vanja Ingela som är född 1963 och har titeln Suppleant, Norén, Per Christer som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Delgivningsspecialisten i Sverige AB är 556620-6784.