Stini Utveckling AB

Norrbottens län

Information

Stini Utveckling AB är en verksamhet som finns i Piteå. I Stini Utveckling AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Nils Göran Lennart som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Forssell, Stina Viktoria som är född 1978 och har titeln Suppleant, Kok, Birgitte Elise som är född 1965 och har titeln Revisor, Hera Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stini Utveckling AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Stini Utveckling AB på telefon 0911-16726.

Föremålet för bolagets verksamhet är uppfödning, träning och tävling med hästar, handel med byggnadsmaterial, konsultations- verksamhet inom specialpedagogik och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stini Utveckling AB av bolagstypen Aktiebolag.

Stini Utveckling AB är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Stini Utveckling AB innehar ej F-skattsedel och Stini Utveckling AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-01-28.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stini Utveckling AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Stini Utveckling AB har 556619-2000 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.