Gardin Galleriet i Norr Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Gardin Galleriet i Norr Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Gardin Galleriet i Norr Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Gardin Galleriet i Norr Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Gardin Galleriet i Norr Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2001-10-19. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Gardin Galleriet i Norr Aktiebolag ska trivas.

Gardin Galleriet i Norr Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-24. I Piteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva sömnad och försäljning av gardiner samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gardin Galleriet i Norr Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-24.

Idag är Gardin Galleriet i Norr Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Gardin Galleriet i Norr Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-13361.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Gardin Galleriet i Norr Aktiebolag är Lindehag, Kethy Yvonne som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindehag, Mats Peter som är född 1961 och har titeln Suppleant, Lindmark, Paul Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, .

Gardin Galleriet i Norr Aktiebolag har 556616-5618 som sitt organisationsnummer.