ETTnoll Design AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och ETTnoll Design AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ETTnoll Design AB är ett av dem. Statusen för ETTnoll Design AB är att Bolaget är aktivt.

ETTnoll Design AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-09-04. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ETTnoll Design AB ska trivas.

ETTnoll Design AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-21. I Piteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva produktion och försäljning av mjukvara till datorer samt applikationer inom områdena internet, administration och informationsteknologi. Försäljning av tjänster relaterade till internet, försäljning av datorprodukter samt i övrigt med ovanstående förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ETTnoll Design AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-21.

Idag är ETTnoll Design AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med ETTnoll Design AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-10201.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dernbrant, Ulf Jörgen Lennart -Johansson, Bengt Håkan.

De som är på något sätt har med ETTnoll Design AB är Johansson, Bengt Håkan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dernbrant, Ulf Jörgen Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Tapper Tullborg, Lili-Ann som är född 1958 och har titeln Suppleant, Wiklund, Stig Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

ETTnoll Design AB har 556615-2012 som sitt organisationsnummer.