Kreativ mor och dotter i Piteå AB

Norrbottens län

Information

Kreativ mor och dotter i Piteå AB är ett av många företag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Kreativ mor och dotter i Piteå AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kreativ mor och dotter i Piteå AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-10-16.

Kreativ mor och dotter i Piteå AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2001-07-02. Men sedan 2001-10-16 så har Kreativ mor och dotter i Piteå AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till STORGATAN 48, 941 32, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kreativ mor och dotter i Piteå AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-18877.

Piteå arbetar för att företag som Kreativ mor och dotter i Piteå AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kreativ mor och dotter i Piteå AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av inrednings- detaljer och konfektion. Förenlig konsultverksamhet ingår ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kreativ mor och dotter i Piteå AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kreativ mor och dotter i Piteå AB och det är följande personer, Pohl Östebro, Tanja Marianne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Östebro, Malin Kristin som är född 1974 och har titeln Suppleant, Liljedahl, Erik Gunnar som är född 1948 och har titeln Revisor, GL Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kreativ mor och dotter i Piteå AB är 556613-0810.