Centrumgymnasten Anna Edholm AB

Norrbottens län

Information

Centrumgymnasten Anna Edholm AB är ett av många bolag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Centrumgymnasten Anna Edholm AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Centrumgymnasten Anna Edholm AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-07-13.

Centrumgymnasten Anna Edholm AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2001-03-07.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lillbrog. 5 A, 941 32, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Centrumgymnasten Anna Edholm AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-34489.

Piteå arbetar för att bolag som Centrumgymnasten Anna Edholm AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Centrumgymnasten Anna Edholm AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva sjukgymnastisk verksamhet som inkluderar enskild behandling och träning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Centrumgymnasten Anna Edholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Centrumgymnasten Anna Edholm AB och det är följande personer, Edholm Johansson, Anna Margareta som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Folke Robert som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lundin, Mats Ola som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Centrumgymnasten Anna Edholm AB är 556607-1568.