D-Con AB

Norrbottens län

Information

D-Con AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där D-Con AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. D-Con AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket D-Con AB har haft sedan 2001-05-23. D-Con AB har funnits sedan och 2001-05-23 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till D-Con AB så kan ni göra det genom att skicka er post till NYGATAN 67, 941 63, Piteå men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6261931.

Piteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är D-Con AB Privat, ej börsnoterat.

D-Con AB har idag 556605-6023 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för D-Con AB

Bolaget skall bedriva utveckling, licensiering av know-how och konsulting inom mätteknik samt därmed förenlig verksamhet.

I D-Con AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Delsing, Karl Jerker som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson Delsing, Elna Katarina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, .