Rosita Bresser Organisationsutveckling AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva organisationsutveckling samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rosita Bresser Organisationsutveckling AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Rosita Bresser Organisationsutveckling AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 2001-01-23 så skapades Rosita Bresser Organisationsutveckling AB och bolaget är har F-skattsedel Rosita Bresser Organisationsutveckling AB har haft det sedan 2001-02-16.

Rosita Bresser Organisationsutveckling AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-02-16

556605-1966 är organisationsnummret för bolaget som finns i Piteå.

Just nu är Rosita Bresser Organisationsutveckling AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Rosita Bresser Organisationsutveckling AB så går det att nå dem via telefon på 0911-203620 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rosita Bresser Organisationsutveckling AB är Bresser, Gertrud Rosita som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Bresser, Ulf Rickard som är född 1947 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Jonsson, Lars Gunnar som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .