Öströms Vind AB

Norrbottens län

Information

Öströms Vind AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Öströms Vind AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Öströms Vind AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Öströms Vind AB har funnits sedan och 2002-06-27 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Öströms Vind AB så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Trundöv. 15, 945 34, Rosvik men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Öströms Vind AB Privat, ej börsnoterat.

Öströms Vind AB har idag 556604-4052 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Öströms Vind AB

Bolaget skall bedriva produktion och försäljning av elkraft samt utföra maskinentreprenader och körslor, idka handel med fiskeprodukter ävensom ida därmed förenlig verksamhet.

I Öströms Vind AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Öström, Pär Gunnar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Önneryd, Inger Maria som är född 1963 och har titeln Suppleant, Lundström, Hans Gustav som är född 1954 och har titeln Revisor, Öman, Inger Viola som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor.