Bostad Utland AB

Norrbottens län

Information

556604-2445 är organisationsnummer för verksamheten Bostad Utland AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostad Utland AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Bostad Utland AB finns i.

Bostad Utland AB har varit registrerat sedan 2001-02-15 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostad Utland AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostad Utland AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bostad Utland AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Dahlgren, Rolf Dellvin Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Bostad Utland AB så kan ni göra det på telefon genom 0911-92750 eller genom brev på följande adress:
JONSGATAN 5, 941 42, Piteå

Bolaget skall bedriva förmedling av bostäder samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostad Utland AB och det är Dahlgren, Rolf Dellvin som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahlgren, Michael Olov Patrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,