IT-Strategen i Norr AB

Norrbottens län

Information

IT-Strategen i Norr AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där IT-Strategen i Norr AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. IT-Strategen i Norr AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket IT-Strategen i Norr AB har haft sedan 2001-07-13. IT-Strategen i Norr AB har funnits sedan och 2001-07-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till IT-Strategen i Norr AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Acusticum 4, 941 28, Piteå men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0911-73516.

Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är IT-Strategen i Norr AB Privat, ej börsnoterat.

IT-Strategen i Norr AB har idag 556604-0712 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för IT-Strategen i Norr AB

Bolaget ska bedriva specialistkompetens inom verksamhetssektorerna informationsteknologi och medicin och därmed förenlig verksamhet.

I IT-Strategen i Norr AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindgren, Börje Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Rut Katarina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Eliasson, Bo Leif Donald som är född 1950 och har titeln Revisor, Revia i Piteå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .