Levanders Lantbruk Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Levanders Lantbruk Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Levanders Lantbruk Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Levanders Lantbruk Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-01-16.

Levanders Lantbruk Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2000-12-15. Men sedan 2001-01-16 så har Levanders Lantbruk Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bölev. 4, 941 91, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Levanders Lantbruk Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-62071.

Piteå arbetar för att verksamheter som Levanders Lantbruk Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Levanders Lantbruk Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva lantbruk, köp, försäljning, import och export av jordbruksprodukter samt jord- och skogsbruksmaskiner, tillverkning och försäljning av livsmedel, turism, utföra körslor på entreprenad, uthyrning av maskiner, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Levanders Lantbruk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Levanders Lantbruk Aktiebolag och det är följande personer, Levander, Rolf Dick Roger som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Anna-Karin som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Levanders Lantbruk Aktiebolag är 556602-7917.