Brändöns Lantgård Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva jord- och skogsbruk, köp, försäljning, import och export av jord- och skogsbruksprodukter samt jord- och skogsbruksmaskiner, tillverkning och försäljning av livsmedel, utföra körslor på entreprenad och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Brändöns Lantgård Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Brändöns Lantgård Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 2000-12-18 så skapades Brändöns Lantgård Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Brändöns Lantgård Aktiebolag har haft det sedan 2001-01-29.

Brändöns Lantgård Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-01-29

556602-5564 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Piteå.

Just nu är Brändöns Lantgård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Brändöns Lantgård Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0911-200189 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Brändöns Lantgård Aktiebolag är Ström, Lars Gösta Fredrik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Bentzlin, Lena Margareta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .