MC Xpress i Altersbruk AB

Norrbottens län

Information

MC Xpress i Altersbruk AB är en verksamhet som finns i Piteå. I MC Xpress i Altersbruk AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Marklund, Nils Erik Gerhard som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Marklund, Nils Gustaf Gerhard som är född 1938 och har titeln Suppleant, Lundin, Mats Ola som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med MC Xpress i Altersbruk AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå MC Xpress i Altersbruk AB på telefon 0911-202009.

Bolaget skall bedriva tillverkning av turbosatser, ombyggnad och reparationer av motorcyklar, försäljning av mc-tillbehör te x trimdelar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är MC Xpress i Altersbruk AB av bolagstypen Aktiebolag.

MC Xpress i Altersbruk AB är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

MC Xpress i Altersbruk AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-01-29 och MC Xpress i Altersbruk AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-01-29.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MC Xpress i Altersbruk AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

MC Xpress i Altersbruk AB har 556602-1522 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.