Framtidskompaniet AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva reklambyrå- verksamhet och tidningsproduktion. Till verksamheten hör även insatser för kunder med design av kundmöten, konferenser, mässdeltagande och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Framtidskompaniet AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Framtidskompaniet AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 2000-10-25 så skapades Framtidskompaniet AB och bolaget är har F-skattsedel Framtidskompaniet AB har haft det sedan 2001-03-16.

Framtidskompaniet AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-03-16

556599-7227 är organisationsnummret för bolaget som finns i Piteå.

Just nu är Framtidskompaniet AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Framtidskompaniet AB så går det att nå dem via telefon på 070-6692171 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Framtidskompaniet AB är Thoors, Olof Anders som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Thoors, Malin Christina som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Lundström, Enar Robert som är född 1960 och har titeln Revisor, Gustafsson, Eva Maria som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .