Mats Granbergs Traktorarbeten AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva entreprenad- och traktorarbeten inom skog, väg och transport, äga och förvalta fast och lös egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mats Granbergs Traktorarbeten AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Mats Granbergs Traktorarbeten AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 2000-07-17 så skapades Mats Granbergs Traktorarbeten AB och verksamheten är har F-skattsedel Mats Granbergs Traktorarbeten AB har haft det sedan 2000-07-31.

Mats Granbergs Traktorarbeten AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-07-31

556594-7701 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Piteå.

Just nu är Mats Granbergs Traktorarbeten AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Mats Granbergs Traktorarbeten AB så går det att nå dem via telefon på 0911-62054 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mats Granbergs Traktorarbeten AB är Granberg, Mats Olof som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Granberg, Anne Barbro som är född 1971 och har titeln Suppleant, Lindmark, Paul Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, .