MW Konfektyr i Piteå AB

Norrbottens län

Information

MW Konfektyr i Piteå AB är ett av många bolag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som MW Konfektyr i Piteå AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

MW Konfektyr i Piteå AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-03-04.

MW Konfektyr i Piteå AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2000-07-06. Men sedan 2002-03-26 så har MW Konfektyr i Piteå AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Prästgårdsg. 62 A, 941 37, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MW Konfektyr i Piteå AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-92440.

Piteå arbetar för att bolag som MW Konfektyr i Piteå AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för MW Konfektyr i Piteå AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva parti- och detaljhandel av kioskvaror (godis, läsk, tobaksvaror) och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för MW Konfektyr i Piteå AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MW Konfektyr i Piteå AB och det är följande personer, Wiklund, Magnus Alexander som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Olovsson, Elin Jennifer som är född 1977 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för MW Konfektyr i Piteå AB är 556594-4609.