Indicate IT AB

Norrbottens län

Information

Indicate IT AB är ett av många verksamheter som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Indicate IT AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Indicate IT AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-09-25.

Indicate IT AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2000-07-03. Men sedan 2000-09-25 så har Indicate IT AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Furunäsv. 105, 941 52, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Indicate IT AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-19470.

Piteå arbetar för att verksamheter som Indicate IT AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Indicate IT AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva konsulting inom datakommunikation, data- mjukvara, datahårdvara och telebranschen. Bolaget skall även bedriva drift och övervakning av applikationer i produktion och i den tekniska infrastrukturen. Bolaget skall även bedriva försäljning och installation av kompletta data- och telelösningar samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Indicate IT AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Indicate IT AB och det är följande personer, Ahlqvist, Per Erik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Vikström Ahlqvist, Jenny Linnéa som är född 1971 och har titeln Suppleant, Eliasson, Bo Leif Donald som är född 1950 och har titeln Revisor, Revia i Piteå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Indicate IT AB är 556593-1952.