Handlar'n i Hemmingsmark AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Handlar'n i Hemmingsmark AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Handlar'n i Hemmingsmark AB är ett av dem. Statusen för Handlar'n i Hemmingsmark AB är att Bolaget är aktivt.

Handlar'n i Hemmingsmark AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-06-16. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Handlar'n i Hemmingsmark AB ska trivas.

Handlar'n i Hemmingsmark AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-06. I Piteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva detaljhandelsverksamhet med dagligvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handlar'n i Hemmingsmark AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-06.

Idag är Handlar'n i Hemmingsmark AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Handlar'n i Hemmingsmark AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-33006.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Handlar'n i Hemmingsmark AB är Sandberg, Siv Gun-Britt som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Sune Tomas som är född 1960 och har titeln Suppleant, Runsvik, Per Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Runsvik Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Handlar'n i Hemmingsmark AB har 556593-0830 som sitt organisationsnummer.