B. Sabel AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av livsmedel, textil- och pappersvaror, kemisk-tekniska och hushållsartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för B. Sabel AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är B. Sabel AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 2000-06-06 så skapades B. Sabel AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556592-2159 är organisationsnummret för bolaget som finns i Piteå.

Just nu är B. Sabel AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med B. Sabel AB så går det att nå dem via telefon på 0510-547730 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom B. Sabel AB är Sabel, Bengt Erik som är född 1961 och har titeln VD, Sabel, Bengt Erik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Jan Axel som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sabel, Kerstin Ingrid som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Kjell Christer som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.