TS Fogfria Golv och Måleri AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva läggning av fogfria epoxyytskikt till golv, byggnadsmåleri, äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för TS Fogfria Golv och Måleri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är TS Fogfria Golv och Måleri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 2000-05-04 så skapades TS Fogfria Golv och Måleri AB och bolaget är har F-skattsedel TS Fogfria Golv och Måleri AB har haft det sedan 2000-07-19.

TS Fogfria Golv och Måleri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-07-19

556590-5345 är organisationsnummret för bolaget som finns i Piteå.

Just nu är TS Fogfria Golv och Måleri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med TS Fogfria Golv och Måleri AB så går det att nå dem via telefon på 070-6563841 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom TS Fogfria Golv och Måleri AB är Svensson, Thomas Krister som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lidström, Kjell Stefan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Annika Sofia som är född 1971 och har titeln Suppleant, Lindmark, Paul Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, .