Svetsreparatörerna i Piteå Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Svetsreparatörerna i Piteå Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. Svetsreparatörerna i Piteå Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Norrbottens län gör att företag trivs där.

Svetsreparatörerna i Piteå Aktiebolag är momsregistrerat sedan2000-10-09 och har organisationsnummer 556590-3092.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0911-211415 alternativt besöka eller skicka post till Svetsreparatörerna i Piteå Aktiebolag på följande adress Fläktg. 16, 941 47, Piteå.

Svetsreparatörerna i Piteå Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-10-09.

I Svetsreparatörerna i Piteå Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Åström, Per Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva reparationer och underhåll av svetsmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.