Dammode i Piteå AB (Skölds Modehus)

Norrbottens län

Information

Dammode i Piteå AB (Skölds Modehus) hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Dammode i Piteå AB (Skölds Modehus) finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Dammode i Piteå AB (Skölds Modehus) tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Dammode i Piteå AB (Skölds Modehus) har haft sedan 2000-07-11. Dammode i Piteå AB (Skölds Modehus) har funnits sedan och 2000-09-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Dammode i Piteå AB (Skölds Modehus) så kan ni göra det genom att skicka er post till Uddmansg. 13, 941 32, Piteå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0911-12640.

Piteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Dammode i Piteå AB (Skölds Modehus) Privat, ej börsnoterat.

Dammode i Piteå AB (Skölds Modehus) har idag 556587-9243 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Dammode i Piteå AB (Skölds Modehus)

Bolaget skall bedriva försäljning av damkläder och därmed förenlig verksamhet.

I Dammode i Piteå AB (Skölds Modehus) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Berggren, Lena Margareta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Granström, Lena som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Stefan Ingemar som är född 1954 och har titeln Suppleant, Brännström, Kent Martin som är född 1953 och har titeln Suppleant, Marklund, Curt Ove som är född 1961 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.