Ögonkontakt i Norr Aktiebolag (Specsavers Optik)

Norrbottens län

Information

Ögonkontakt i Norr Aktiebolag (Specsavers Optik) är ett av många verksamheter som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Ögonkontakt i Norr Aktiebolag (Specsavers Optik) finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ögonkontakt i Norr Aktiebolag (Specsavers Optik) är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-04-12.

Ögonkontakt i Norr Aktiebolag (Specsavers Optik) som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2000-03-10. Men sedan 2000-04-12 så har Ögonkontakt i Norr Aktiebolag (Specsavers Optik) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Lillbrog. 3, 941 62, Piteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ögonkontakt i Norr Aktiebolag (Specsavers Optik) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-15670.

Piteå arbetar för att verksamheter som Ögonkontakt i Norr Aktiebolag (Specsavers Optik) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ögonkontakt i Norr Aktiebolag (Specsavers Optik). Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva syn- och optikhandel, uthyrning av inventarier inom syn- och optikbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ögonkontakt i Norr Aktiebolag (Specsavers Optik) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ögonkontakt i Norr Aktiebolag (Specsavers Optik) och det är följande personer, Johansson, Lars-Peter Ove som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Grankvist, Ingrid Barbro Maria som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Grankvist, Leif Erik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Mats Ola som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ögonkontakt i Norr Aktiebolag (Specsavers Optik) är 556587-3014.