S Skog AB

Norrbottens län

Information

556586-8808 är organisationsnummer för företaget S Skog AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som S Skog AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som S Skog AB finns i.

S Skog AB har varit registrerat sedan 2000-03-09 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för S Skog AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-26.

S Skog AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för S Skog AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med S Skog AB så kan ni göra det på telefon genom 0911-70090 eller genom brev på följande adress:
Vargbacken 3, 942 94, Sikfors

Bolaget skall bedriva handel med timmer och massaved samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med S Skog AB och det är Stenvall, Sven Axel som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Flink, Anna Greta som är född 1962 och har titeln Suppleant, Holmström, Lena Kristin som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,