Arkitekthuset Monarken AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggnadsindustrin i form av arkitektuppdrag, projektering, byggledning, byggkontroll och besiktningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Arkitekthuset Monarken AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är Arkitekthuset Monarken AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 2000-02-24 så skapades Arkitekthuset Monarken AB och verksamheten är har F-skattsedel Arkitekthuset Monarken AB har haft det sedan 2000-12-14.

Arkitekthuset Monarken AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-12-14

556586-5945 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Piteå.

Just nu är Arkitekthuset Monarken AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Arkitekthuset Monarken AB så går det att nå dem via telefon på 0911-39800 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Arkitekthuset Monarken AB är Grönlund, Karl Gunnar som är född 1945 och har titeln VD, Grönlund, Karl Gunnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Kohkoinen, Hans Christer som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandkvist, Per Folke som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundström, Bruno Felix som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorCeder, Bo Gustaf som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .