Contain i Piteå AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Contain i Piteå AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Contain i Piteå AB är ett av dem. Statusen för Contain i Piteå AB är att Bolaget är aktivt.

Contain i Piteå AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-02-18. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Contain i Piteå AB ska trivas.

Contain i Piteå AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-15. I Piteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning av containrar och liknande produkter samt äga och förvalta aktier och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Contain i Piteå AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-15.

Idag är Contain i Piteå AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Contain i Piteå AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 076-8234181.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Blom, Lennart.

De som är på något sätt har med Contain i Piteå AB är Blom, Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blom, Eva som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Blom, Maria som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Vikander, Lars Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Vikander, Max Olof som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönlund, Rolf Tomas som är född 1952 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Contain i Piteå AB har 556585-1127 som sitt organisationsnummer.