Lillbäcken AB

Norrbottens län

Information

Lillbäcken AB är ett av många verksamheter som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Lillbäcken AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lillbäcken AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-07-11.

Lillbäcken AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2000-02-18. Men sedan 2000-07-11 så har Lillbäcken AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Lillpitev. 534, 946 92, Lillpite. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lillbäcken AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-245013.

Piteå arbetar för att verksamheter som Lillbäcken AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lillbäcken AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva jord-, skogsbruk och skogsförädlingsverksamhet samt utföra skogstransporter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lillbäcken AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lillbäcken AB och det är följande personer, Hortlund, Gunnar Elis som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hortlund, Rut Sara Kristina P som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Hortlund, Anita Kristina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Eliasson, Bo Leif Donald som är född 1950 och har titeln Revisor, Revia i Piteå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lillbäcken AB är 556585-1119.