Sapientia AB

Norrbottens län

Information

Sapientia AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Sapientia AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sapientia AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Sapientia AB har haft sedan 2000-07-19. Sapientia AB har funnits sedan och 2000-07-19 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Sapientia AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Rudu Frälsegården 27, 561 92, Huskvarna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 036-51100.

Piteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Sapientia AB Privat, ej börsnoterat.

Sapientia AB har idag 556584-8248 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Sapientia AB

Bolaget skall bedriva utvecklingscenter för vård och omsorg, genom utbildnings-, seminarie- och konsultverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Sapientia AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Burman, Ulla Birgitta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Hans Åke som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lundin, Mats Ola som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .