Accra Production AB

Norrbottens län

Information

556582-9206 är organisationsnummer för bolaget Accra Production AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Accra Production AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Accra Production AB finns i.

Accra Production AB har varit registrerat sedan 2000-01-10 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Accra Production AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-01.

Accra Production AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Accra Production AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Accra Production AB så kan ni göra det på telefon genom 0911-226200 eller genom brev på följande adress:
Kabelg. 9, 943 31, Öjebyn

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, förvalta lös och fast egendom, förvärva och inneha värdepapper och andra finansiella instrument, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Accra Production AB och det är Raschke Jr, Robert Calvin som är född 1967 och har titeln VD, Raschke Jr, Robert Calvin som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Bogren, Anna Camilla som är född 1970 och har titeln Suppleant, Öystilä, Hans Göran som är född 1962 och har titeln Revisor, Wiklund, Stig Lennart som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor