Bröderna Lindqvist Förvaltning AB

Norrbottens län

Information

Bröderna Lindqvist Förvaltning AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Bröderna Lindqvist Förvaltning AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bröderna Lindqvist Förvaltning AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Bröderna Lindqvist Förvaltning AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bröderna Lindqvist Förvaltning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Bröderna Lindqvist Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat.

Bröderna Lindqvist Förvaltning AB har idag 556582-7812 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindkvist, Kjell Magnus -Lindkvist, Ulf Birger är den som för stunden ansvarar för Bröderna Lindqvist Förvaltning AB

Bolaget skall direkt eller genom aktieinnehav bedriva åkeriverksamhet eller annan därmed förenlig verksamhet.

I Bröderna Lindqvist Förvaltning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindkvist, Kjell Magnus som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindkvist, Inger Mariann som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindkvist, Ingrid Margareta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindkvist, Ulf Birger som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmkvist, Anna Cecilia som är född 1983 och har titeln Suppleant, Lindkvist, Ulf Magnus som är född 1976 och har titeln SuppleantMarklund, Curt Ove som är född 1961 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .