Bälinge Vapen AB

Norrbottens län

Information

Bälinge Vapen AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Bälinge Vapen AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bälinge Vapen AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Bälinge Vapen AB har haft sedan 2000-03-14. Bälinge Vapen AB har funnits sedan och 2000-03-14 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bälinge Vapen AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bälingev. 708, 975 94, Luleå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0920-265048.

Piteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bälinge Vapen AB Privat, ej börsnoterat.

Bälinge Vapen AB har idag 556577-7892 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Bälinge Vapen AB

Bolaget skall bedriva handel med vapen, ammunition, konfektion, sport och fritidskläder samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Bälinge Vapen AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Prytz, Åke Joakim som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Prytz, Nils Arne Göran som är född 1944 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Björn Lennart som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B Lundqvist & Partners Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .