Långnäs Lantbruk AB

Norrbottens län

Information

Långnäs Lantbruk AB är ett företag som finns i Piteå. I Långnäs Lantbruk AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundström, Dan Bore som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Levander, Rolf Dick Roger som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Bror Gunnar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Lars Tommy som är född 1954 och har titeln Revisor, Öman, Inger Viola som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln RevisorLRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Långnäs Lantbruk AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Långnäs Lantbruk AB på telefon 0911-240735.

Bolaget skall bedriva jord- och skogsbruk, djurskötsel, köp och försäljning av lantbruksprodukter och maskiner, utföra körslor och legoarbeten samt uthyrning av maskiner och bedriva utbildningsverksamhet i anslutning därtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Långnäs Lantbruk AB av bolagstypen Aktiebolag.

Långnäs Lantbruk AB är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Långnäs Lantbruk AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-11-12 och Långnäs Lantbruk AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-03-27.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Långnäs Lantbruk AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lundström, Dan Bore

Långnäs Lantbruk AB har 556576-8206 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.