Anders Persson i Piteå AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Piteå och Anders Persson i Piteå AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Anders Persson i Piteå AB är ett av dem. Statusen för Anders Persson i Piteå AB är att Bolaget är aktivt.

Anders Persson i Piteå AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-09-21. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Anders Persson i Piteå AB ska trivas.

Anders Persson i Piteå AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Piteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva rådgivning och projektledning i fastighetsutveckling, uppdrag inom fastighetsutveckling, äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anders Persson i Piteå AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Anders Persson i Piteå AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Anders Persson i Piteå AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-65183.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Anders Persson i Piteå AB är Persson, Jan Anders som är född 1949 och har titeln VD, Persson, Jan Anders som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Stefan som är född 1972 och har titeln Suppleant, Boström, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Anders Persson i Piteå AB har 556576-1318 som sitt organisationsnummer.