Grantiljan AB

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Grantiljan AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. Grantiljan AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Norrbottens län gör att företag trivs där.

Grantiljan AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556574-8174.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Grantiljan AB på följande adress Olof Palmes g. 23, 111 22, Stockholm.

Grantiljan AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-02-15.

I Grantiljan AB så sitter följande personer i styrelsen: Lundberg, Karl Marcus som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska äga, förvalta och handla med aktier och värdepapper, äga och förvalta fastigheter i Sverige och utlandet samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.