North Linc i Piteå AB

Norrbottens län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är konsulttjänster och utbildning inom IT och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för North Linc i Piteå AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är North Linc i Piteå AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 1999-08-27 så skapades North Linc i Piteå AB och bolaget är har F-skattsedel North Linc i Piteå AB har haft det sedan 2000-01-20.

North Linc i Piteå AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-01-20

556574-7978 är organisationsnummret för bolaget som finns i Piteå.

Just nu är North Linc i Piteå AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med North Linc i Piteå AB så går det att nå dem via telefon på 0911-234860 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom North Linc i Piteå AB är Carlson, Sven Göran som är född 1971 och har titeln VD, Carlson, Sven Göran som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Burman, Bengt Åke som är född 1948 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .