Update, Globala Databasen i Skandinavien AB

Norrbottens län

Information

556574-3332 är organisationsnummer för verksamheten Update, Globala Databasen i Skandinavien AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Update, Globala Databasen i Skandinavien AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Piteå som är den kommunen som Update, Globala Databasen i Skandinavien AB finns i.

Update, Globala Databasen i Skandinavien AB har varit registrerat sedan 1999-08-20 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Update, Globala Databasen i Skandinavien AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Update, Globala Databasen i Skandinavien AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Piteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Update, Globala Databasen i Skandinavien AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Update, Globala Databasen i Skandinavien AB så kan ni göra det på telefon genom 0911-92724 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva försäljning av databaser och programvaror, utbildning inom databranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Update, Globala Databasen i Skandinavien AB och det är Axelsson Carlsson, Annika Marie C som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Erik Wilhelm Christoffer som är född 1984 och har titeln Suppleant, Eliasson, Bo Leif Donald som är född 1950 och har titeln Revisor, Revia i Piteå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,