Svanberg Service i Piteå AB

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Svanberg Service i Piteå AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Piteå här finns det många olika Aktiebolag. Svanberg Service i Piteå AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Piteå jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Norrbottens län gör att företag trivs där.

Svanberg Service i Piteå AB är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556574-3225.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0911-18805 alternativt besöka eller skicka post till Svanberg Service i Piteå AB på följande adress St. Granholmen 45, 945 91, Norrfjärden.

Svanberg Service i Piteå AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Svanberg Service i Piteå AB så sitter följande personer i styrelsen: Svanberg, Harry Emanuel som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Larsson, Helena som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utbildning inom lokalvård samt storkök för privat och offentlig näringsverksamhet. Bolaget skall också bistå med konsult-, service- och försäljningsuppdrag inom dessa områden samt därmed förenlig verksamhet.