Sundry Service Piteå AB

Norrbottens län

Information

Sundry Service Piteå AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Sundry Service Piteå AB finns. I Piteå så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sundry Service Piteå AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Sundry Service Piteå AB har haft sedan 1999-01-01. Sundry Service Piteå AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Sundry Service Piteå AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ankarskatav. 18, 941 64, Piteå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0911-10072.

Piteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Sundry Service Piteå AB Privat, ej börsnoterat.

Sundry Service Piteå AB har idag 556572-9398 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Sundry Service Piteå AB

Bolaget skall bedriva försäljning av arbetsmiljötjänster och arbetsmiljprodukter inom ergonomi och elmiljö ävensom försäljning av reklamariklar samt därmd förenlig verksamhet

I Sundry Service Piteå AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindqvist, Leif Roger som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Linda Anny som är född 1960 och har titeln Suppleant, Lundin, Mats Ola som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .