PRIG Holding AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsreparationer och montagearbeten för gruv- och pappersindustrin, tillverkning av transportband samt äga och förvalta bolag med likartad verksamhetsinriktning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PRIG Holding AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Piteå så är PRIG Holding AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 1999-06-16 så skapades PRIG Holding AB och företaget är har F-skattsedel PRIG Holding AB har haft det sedan 2000-01-27.

PRIG Holding AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-01-27

556572-2211 är organisationsnummret för företaget som finns i Piteå.

Just nu är PRIG Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med PRIG Holding AB så går det att nå dem via telefon på 0911-92800 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom PRIG Holding AB är Olsson, Jens Kenneth som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Kenth Johan som är född 1971 och har titeln Suppleant, Isaksson, Lars Tommy som är född 1954 och har titeln Revisor, Öman, Inger Viola som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor.