Zerpe Förvaltning AB

Norrbottens län

Information

I Piteå finns det ett Aktiebolag som heter Zerpe Förvaltning AB. Det finns flera företag som liknar Zerpe Förvaltning AB i Norrbottens län. Piteå är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Zerpe Förvaltning AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 1999-06-16 så har Zerpe Förvaltning AB varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Zerpe Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Zerpe Förvaltning AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Hyvelv. 2, 943 36, Öjebyn. Vi ni istället prata med Zerpe Förvaltning AB så kan ni göra det på 0911-92800.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva mekanisk verkstadsrörelse, utföra industriell korrosions- och slitskyddsbehandling och bedriva förvaltning av värde- papper och annan lös egendom samt därmed förenliga verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Zerpe, Karl Gustav som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Lennart Karl Gustaf som är född 1959 och har titeln Revisor, Isaksson, Lars Tommy som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. .

Zerpe Förvaltning AB har 556571-5389 som sitt organisationsnummer.